توضیحات کامل :

پروپوزال تاثیر زوج درمانی دلبستگی محور بر بهبود انطباق‌پذیری خانوادگی و کاهش تعارضات زناشویی در 16 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

توجه: (ممکن است هنگام انتقال از فایل ورد به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)

 

پروپزال کارشناسی ارشد شامل:

مقدمه و بیان مساله

اهمیت و ضرورت پژوهش

اهداف اصلی و فرعی پژوهش

سوالات پژوهش          

فرضیه های پژوهش

تعاریف مفهومی و عملیاتی متغیرها

پیشینه پژوهش

طرح پژوهش

جامعه و نمونه پژوهش

روش نمونه گیری

ابزار های پژوهش

روش جمع آوری داده ها

روش تجزیه و تحلیل داده ها

منابع فارسی و انگلیسی به شیوه APA

فایل به صورت ورد و با فرمت doc  می باشد و قابل ویرایش می باشد.

قسمت هایی از پروپزال:

مقدمه و بیان مسئله

ازدواج به دلیل نقشی که در بنا نهادن نظام خانوادگی و تربیت نسل آینده دارد به‌عنوان مهم ترین و اساسی ترین رابطه بشری توصیف شده است.یکی از جوانب بسیار مهم نظام زناشویی، رضایتی است که همسران در ازدواج تجربه می‌کنند (تانی گوچی، فریمن، تیلور و مالکارنی[1]،2006،نقل از پور حیدری و همکاران،1392)، در عین حال، روابط خانوادگی فشرده‌ترین موقعیت برای تعارضات بین فردی است. روابط عاطفی و عاشقانه زمینه را برای محک زدن جدی مهارت‌های آموخته شده برای زندگی مهیا می‌کنند. زندگی مشترک، با دو فردی کاملا متمایز در ترجیهات، علایق، فرهنگ‌ها، و الگوی‌های رفتاری و شخصیتی منحصر به فرد آغاز می‌شود؛ طبیعتا،  در این مسیر همواره تعارضات و مشکلات پیش روی زندگی هر زوجی وجود خواهد داشت بر اساس دیدگاه مک گلدریک[2] (1989)تغییر نقش به حالت زوجیت اگر چه اغلب به عنوان یک پدیده خوشایند و با حداقل پیچیدگی در نظر گرفته می‌شود اما یکی از پیچیده‌ترین و سخت‌ترین مراحل انتقالی مربوط به چرخه زندگی خانوادگی محسوب می‌گردد (موریس و کارتر[3]،1999؛نقل از کریمی ثانی،1392). فضای روانی، جزئی از زندگی خانواده‌ها است، بنابراین به وجود آمدن اختلاف بین زن و شوهر موضوعی غیر طبیعی محسوب نمی‌شود. ولی مسئله مهم، طریقه رویارویی آن با این موضوع است. بروز تعارض در روابط انسان‌ها با یکدیگر اجتناب ناپذیر است. یعنی بحث و جدل در تمام رابطه‌ها بروز می‌کند. مهروزی و تعارض از رایج ترین پدیده‌ها در روابط انسان‌ها است. عموما دربارۀ رابطه‌ی زناشویی  اشتباها تصور می‌شود که وقتی دو نفر به یکدیگر رسیدند باید تا ابد خوب و خوش زندگی کنند و چنین تصوری اشتباه محض است (قرقانی، 1375؛ به نقل از ثنایی 1385، فلاح چای، 1387).

 

[1]. Taniguchi, Freeman, Taylor & Malcarne

[2]. Mc goldric

[3]. Morris&carter

 

هدف پژوهش

در این پژوهش هدف اصلی نگارنده آن است تا با استفاده از مبانی نظری دلبستگی و یافته‌های پژوهشی در زمینه دلبستگی بزرگسالان،  روش مداخله‌ای در زوج درمانی  مبتنی بر نظریه دلبستگی به شیوه گروهی ارائه دهد و میزان تأثیر  آن را بر تعارضات زناشویی بسنجد. همچنین تأثیر  آن را بر انطباق‌پذیری خانوادگی بررسی نماید.

 

فرضیه پژوهش

زوج درمانی مبتنی بر دلبستگی باعث بهبود انطباق‌پذیری زوجین می‌شود.

زوج درمانی مبتنی بر دلبستگی باعث بهبود تعارضات زناشویی زوجین می‌شود.